Türkiye Cumhuriyeti Protokol Genel Müdürü, Büyükelçi Tunca Özçuhadar ve heyeti tarafından “Protokol Tanıtım ve Tarihçesi”; “Görgü Kuralları ve Davranış İlkeleri” ve “Resmi Davet ve Resmi Ziyaretler” konularında Dışişleri Bakanlığı Uğur Umar Salonunda bir eğitim düzenledi.

KKTC Dışişleri Bakanlığı’nın daveti üzerine gerçekleşen ve üç gün süren eğitime, Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatları ve Protokol Müdürlüğü personelinin yanısıra Cumhurbaşkanlığı, Meclis Başkanlığı ile Başbakanlık protokol görevlileri de katılarak eğitim aldı.

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu heyeti kabul ederek katkılarından dolayı teşekkür etti, aynı zamanda Bakan Ertuğruloğlu bu gibi eğitimlerin artarak devam etmesi gerektiğinin önemine dikkat çekti.